ABOUT US

De Inca's, waaraan INCA Technology bij haar oprichting een voorbeeld nam, staan bekend als de oudste beschaving van de hele mensheid. Hoewel haar ontstaan teruggaat tot 200 voor Christus, heeft deze beschaving veel verder gereikt dan dit tijdperk. Zij hebben onderzoeken verricht, vragen gesteld en wetenschappelijke ontwikkelingen doorgemaakt.

Sinds haar oprichting in 1998, dankzij haar professionele team, kwaliteit en productontwikkeling, groeit INCA al 23 jaar lang dag na dag in de IT-sector.

INCA heeft zijn naam gemaakt in veel verschillende landen; Het heeft kantoren in China, Canada en Turkije.

Wat doet Inca?

Door de zich ontwikkelende technologie te volgen, heeft het zijn eigen R&D afdeling opgericht om nieuwe modellen en producten te ontwikkelen, en blijft het de consument bedienen met meer dan 400 producttypes, prijs- en prestatieproducten in 4 verschillende categorieën.

Inca Technologies Co voert met zijn team het ontwerp, de doos en de visuele ontwerpen uit van elk elektronisch product dat onder de naam Inca wordt geproduceerd.

INCA is op elk gebied waar in hij actief is er voor de gebruikers van vandaag en van de toekomst. INCA wil gebruikers  bereiken met zijn geavanceerde technologische producten.

Inca's doel ?

Met de slogan "Altijd de beste kwaliteit" stuurt INCA  er naar toe de technologie te innoveren en haar producten op elk moment te verbeteren. Met behoud van haar normen, brengt zij de beste kwaliteit aan de consumenten tegen de beste prijs. INCA streeft ernaar haar aandeel op de wereldmarkt te vergroten door meer consumenten te bedienen met meer variatie.

Inca Gaming

Geïnspireerd door de meest geavanceerde beschaving, Inca’s en mythologische wezens, kwam ons merk in 2000 in de spelindustrie met de naam "EMPOUSA". De Empousa serie zorgt ervoor dat u altijd een voorsprong heeft op uw concurrenten in uw spellen met de beste spelersuitrusting.

BasicTeq

BasicTeQ is een jong bedrijf die gelooft in de principes van INCATECH. Wij willen ons profileren door de beste kwaliteit te bieden voor de best mogelijk haalbare prijs. Dit willen we doen door hoogstaand technische producten aan te bieden die door INCATECH worden geproduceerd. We weten als geen ander hoe belangrijk het is dat op het moment u gebruik wilt maken van uw apparatuur, of dat u nu aan het gamen, werken of met privé zaken bezig bent deze het altijd moet doen en reageren zo als u verwacht dat het reageert. Met de producten van INCATECH kiest u voor betrouwbare kwaliteit die u niet in de steek zal laten, daarom geven wij als BasicTeQ altijd 3 jaar garantie op onze INCA producten.

Met trots mogen we dan ook melden dat wij hoofdkantoor van INCATECH Nederland zijn. Dit geeft ons het alleen recht voor verkoop van INCATECH producten binnen Nederland, verder zijn wij verkooppartner van INCATECH producten in Europa.

Onze Missie

Technologische producten leveren die hoge kwaliteit en prestaties leveren. Uitgaand van het principe van eerlijkheid, door een redelijk prijsvoordeel te bieden. Verkooppunten die iedereen gemakkelijk kan bereiken. Een pionier zijn op het gebied van klantenservice met zijn deskundige medewerkers, pre- en post-sales support units.

Onze visie

Om ons groeiende marktaandeel te vergroten dankzij de productie en planning van Inca-technologieproducten die we al jaren met succes uitvoeren. Om het naar het hoogste niveau op de binnenlandse buitenlandse markt te brengen door vast te houden aan ons merk en onze principes te handelen.

Bu ürünü sepete eklediniz: